Puppy planning


Op 6 maart 2020 heeft een dekking plaats gevonden tussen Zelda en Barry (NJK NL CH. Kariudogoyas Nightmare Nigel). 

Barry zijn moeder is afkomstig van de oude inmiddels tamelijk zeldzame Amerikaanse bloedlijnen van Kuroi Kao en Mariahs Akitass. 

Barry zijn vader is Bruce (multi Ch. American Triumph I Am Legend). Bruce is een mooie combinatie van bloedlijnen van Redwitch, Touchstone en Regalias Akitas.

Zelda bestaat ook uit een cominatie van Redwitch, Touchstone en Regalias Akitas. 

 

Puppies 2020

 

In de eerste week van maart staat een dekking gepland voor Zelda!!

 

Alleen voor serieus geinteresseerde mensen hebben wij mogelijk een pup beschikbaar! Als alles loopt zoals gepland zijn de pups rond begin juli 2020 klaar om het nest te verlaten en volledig ingeent, ontwormd en in huis opgegroeid en gesocialiseerd tussen onze vijf volwassen Akitas! 

 

Voor iedereen die op zoek is naar een bepaalde kleur hond, of zich laat leiden door het mooie voorkomen van de Akita en zich niet verdiept heeft in het ras en dus niet weet waar hij/zij aan begint, of denkt de kinderen een plezier te doen met een hond...bespaar uzelf de moeite contact met ons op te nemen. Wij verkopen alleen een pup aan mensen nadat wij eerst kennis hebben gemaakt met elkaar en beide partijen een goede indruk hebben van elkaar. Zo kunnen wij inschatten of u ook geschikt bent voor een Akita, want de Akita is een prachtig ras, maar niet voor iedereen! Wij willen het allerbeste voor onze pups en fokken niet om in vraag te voorzien van de markt.

 

 

Puppies 2018 Shamu x Rex