Puppy planning


Helaas heeft de dekking tussen Zelda en Barry niet geleidt tot een zwangerschap en hopen wij een volgende dekking op pups. In verband met de Covid-19 situatie is dit niet altijd even gemakkelijk daar er lange tijd geen vereiste gezondheidstesten konden worden gedaan en er een dekking met onze teef Domino nog even op zich moet laten wachten. We hopen later dit jaar alsnog een dekking in te kunnen plannen. 

Zelda geven wij even alle rust na deze dekking en afhankelijk van hoe haar aankomende loopsheid verloopt besluiten wij mogelijk om haar niet meer te laten dekken. Gezondheid bovenal! 

Puppies 2020

 

In de eerste week van maart staat een dekking gepland voor Zelda!!

 

Alleen voor serieus geinteresseerde mensen hebben wij mogelijk een pup beschikbaar! Als alles loopt zoals gepland zijn de pups rond begin juli 2020 klaar om het nest te verlaten en volledig ingeent, ontwormd en in huis opgegroeid en gesocialiseerd tussen onze vijf volwassen Akitas! 

 

Voor iedereen die op zoek is naar een bepaalde kleur hond, of zich laat leiden door het mooie voorkomen van de Akita en zich niet verdiept heeft in het ras en dus niet weet waar hij/zij aan begint, of denkt de kinderen een plezier te doen met een hond...bespaar uzelf de moeite contact met ons op te nemen. Wij verkopen alleen een pup aan mensen nadat wij eerst kennis hebben gemaakt met elkaar en beide partijen een goede indruk hebben van elkaar. Zo kunnen wij inschatten of u ook geschikt bent voor een Akita, want de Akita is een prachtig ras, maar niet voor iedereen! Wij willen het allerbeste voor onze pups en fokken niet om in vraag te voorzien van de markt.

 

 

Puppies 2018 Shamu x Rex